Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

En masse online forretninger frembyder efterhånden mange forskellige fragttyper. En yndling er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså ret så fremkommelig, og mange gange ydermere den billigste fragtløsning.

Du kan lige så vel overveje at få pakken leveret hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig af og til et hak mere omkostningsfuld, men omvendt meget let. Den mest prisbevidste leveringsform er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket betinges af at du opholder dig nærved webbutikkens hjemsted.

Masser af butikker på nettet giver levering på næstkommende hverdag på mange varenumre, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen laves forinden et aftalt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få varen på posthuset inden lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte e-forhandlere frembyder gebyrfri levering, men tit er det så præmissen at du køber for en bestemt sum. Derudover burde du snuppe den mest betalelige slags levering, der ofte – ligegyldigt om du er tæt på Fredericia, Nørresundby eller Billund – vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

Flere netbutikker lover dag-til-dag levering

Det har vist sig at være ret så problemfrit for alle og enhver at lave prissammenligning på tværs af online firmaer og på grund af dette har mange internet varehuse ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på deres varer – til juniorer, og desuden også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være profitabelt at granske diverse butikker på nettet efter rabat inden du handler, sådan at du er skråsikker på at antage den mest betalelige pris.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at honorere betalingen i flere bidder.

Inden folk bestiller på en butik på nettet kan de i princippet læse forhandlerens vilkår, det er dog uden tvivl et omfattende projekt.

En anden mulighed kan derfor være at kigge hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, fordi det typisk er en garanti for at e-forretningen forstår de danske regler, udover at e-firmaet jævnligt besøges af sagkyndige der forstår de gældende regulativer. Dette er desuden en god genvej til støtte, såfremt du skulle få udfordringer ved dit køb.

Endvidere er det at foretrække at kunden er på vagt for de elementære regler der har indvirkning på transaktionen, fx den ombytningspolitik internet butikken tilbyder. Derfor er det også vigtigt, at man stadig sikrer ens kvittering, således man altid kan påvise sin shopping, ligegyldigt om du efterspørger produkter til en dame eller herre.

Det er smart at du eftersøger online forretningens ratings

Trustpilot genererer ret gavnlige muligheder for at eftersøge ret mange andre køberes domme og derved anbefaler vi, at du udforsker online forretningens bedømmelser forinden du placerer din ordre.

Facebook giver dig for øvrigt altid passende chancer for at få indblik i internet firmaets popularitet. Derudover ses mange internet forretninger hvor folk kan ytre en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde bør udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores side er finansieret af reklamer. Vi arbejder sammen med adskillige internet webshops i form af at vi introducerer butikkernes tilbud, og indhenter honorar ifald en af de besøgende på vores hjemmeside laver en bestilling.

Viden vedrørende produkter og online webshops i Danmark opretholdes fra tid til anden, men vi kan desværre ikke garantere imod modifikationer der eventuelt er realiseret efter at vi sidste gang opdaterede websitets informationer.