Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn

Varenummer (SKU): 7071723009642 Kategori: Tag:

kr. 23,00

Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn er en frisk og stærk nuance af grøn. Farven er yderst populær i forårs- og sommerkollektionerne, hvor den står flot sammen med andre stærke, friske og varme farver. Et andet flot mix med denne grøn, er naturfarver som råhvid … læs mere her

Er Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn på lager?

Annonce
Køb Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn

(24 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn
  • Pris: kr. 19.50
  • ProduktID: 7071723009642

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn her.

Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn – Garn og strik er blevet moderne

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, begyndt at fordybe sig i garnnøgler, strikkepinde, opskrifter, masker og hæklenåle- og det er ikke kun ældre kvinder, der i vores bevidsthed jo er dem, vi ser som de traditionelle strikkere. Vi er rykket et par generationer ned i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk sikrer dig gang på gang god kvalitet til fantastiske priser på alt hvad du skal bruge til at strikke og hækle. Vidste du, at du også får, prisgaranti og med den et års returret, så du kan roligt købe Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn.

Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn med prisgaranti

Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Lima. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med din pakke når du køber Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn hos onlineshoppen Rito.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Drops Lima Garn Mix 0705 Grøn med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær