Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Tilbud

kr. 59,00

Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange er gummimælk til at lave skridsikre såler på hjemmelavede sokker eller futter med. Det er en rigtig smart flaske, der gør det let at duppe små prikker på undersiden af hjemmeskoene.

Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange k … læs mere her

Er Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange på lager?

Annonce
Køb Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange

Beskrivelse

Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange beskrivelse:

  • Mærke: Rico Design
  • Navn: Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange
  • Pris: kr. 49.00
  • ProduktID: 4050051533169

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange her.

Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange – Garn og strik er blevet moderne

Vi ser oftere og oftere folk der er, gået tilbage til røddere og er startet på at strikke og hækle- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der sidder med strikkepindende og slår masker op. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Vidste du, at du også får, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange.

Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange med prisgaranti

Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Tilbehør & Redskaber > Latex / Gummimælk / Sock Stop til skridsikre såler og tæpper. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med din pakke når du køber Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange hos onlineshoppen Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Rico Sock Stop Latex 50 ml Orange med 365 dages returret

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær