Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå

Varenummer (SKU): 7071723004050 Kategori: Tag:
Tilbud

kr. 13,00

Er du vild med lyse og klare pastelfarver, kan du ikke komme udenom Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå. Den klare og lyse blå farve er perfekt til foråret sammen med andre lyse farver. I denne årstid er den yderst populær både i baby-, børne, herre- … læs mere her

Er Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå på lager?

Annonce
Køb Drops Snow/Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå

Beskrivelse

Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå beskrivelse:

  • Mærke: Drops – Garnstudio
  • Navn: Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå
  • Pris: kr. 16.00
  • ProduktID: 7071723004050

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå her.

Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå – Garn og strik er blevet moderne

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du tager fejl, hvis du tror, det kun er kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Målgruppen har rykket sig langt ned i alder der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Du får oven i købet, prisgaranti og et helt år hvor du kan fortryde dig køb – der er 365 dages returret, så du får også ro i maven, når du køber Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå.

Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå med prisgaranti

Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå findes stadig i Top-10 eller tæt på i den populære kategori Garn > Garn Producenter > Drops Garnstudio > DROPS Eskimo. Der følger også hele 365 dages returret med når du køber Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå. Køber du varer online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Drops Eskimo Garn Unicolor 31 Pastelblå med 365 dages returret

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær