Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald

kr. 24,00

DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald har en flot, klar grøn farve. Det er samme farve som 699 Græsgrøn tilføjet en glimmereffekt. Den vil være flot sammen med andre grønne nuancer eller naturfarver som beige og brun.

DMC Mouliné Lig … læs mere her

Er DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald på lager?

Annonce
Køb DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald

Beskrivelse

DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald beskrivelse:

  • Mærke: DMC
  • Navn: DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald
  • Pris: kr. 20.00
  • ProduktID: 077540740802

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald her.

DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald – Garn og strik er blevet moderne

Måske har du også lagt mærke til det – der er mange i dag, der er, bidt af den store strikkedille- og mange overraskes, når de ser at det ikke er den ældre generation af kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Det er faktisk den yngre generation i dag der finder stor glæde ved at strikke som hobby. Rito.dk sælger de helt rigtige produkter indenfor strikning og hækling til dig, der vil have grej i god kvalitet. De giver dig også, prisgaranti og et helt års returret, så du får også ro i maven, når du køber DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald.

DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald med prisgaranti

DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Garn > Garn Producenter > DMC > DMC Mouliné Broderigarn > DMC Mouliné Light Effects. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med din pakke når du køber DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald. Her i Danmark er der mange, der køber deres DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald hos den populære shop Rito.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, det kan jo passende være DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald. Når du handler online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

DMC Mouliné Light Effects Broderigarn E699 Green Emerald med 365 dages returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær